Kíváncsiak voltunk, mit gondolnak a nők a méhen belüli fogamzásgátlásról, különös tekintettel a Rézgyöngyre. Kíváncsiak voltunk, milyen szempontok érvényesülnek, amikor védekezési módszert választanak, hogy fejlődhessünk, és minél több embernek eljuttassuk a Rézgyöngy IUB hírét. Íme, a válaszok, közel 77 nőtől. 

A válaszadók közel 60 százaléka jelenleg is Rézgyöngy-tulajdonos, 27 százalékuk már használta, 13 százalék pedig még nem helyeztette fel a Rézgyöngyöt.

Szinte megegyező arányban válaszolták a kitöltőink, hogy gyerekvállalás előtt, vagy gyerekvállalás után választották a Rézgyöngyöt fogamzásgátlási módszerként, de volt olyan is, aki két baba között használta, esetleg egyáltalán nem szeretne gyereket vállalni. 


Válaszadóink 48 százaléka tartós párkapcsolatban élve, 37 százalékuk pedig házasságban volt, amikor a Rézgyöngy mellett döntött. 


Sok más mellett a Rézgyöngy nagy előnye, hogy az eszköz levétele után a termékenység egyből visszaáll, nem kell hónapokig várni, hogy a női ciklus rendeződjön, hiszen az eszköz semmilyen formában nem avatkozik bele a hormonrendszerbe. 53 százaléka a válaszadónak úgy nyilatkozott, választáskor ez neki is fontos szempont volt. 


A Rézgyöngy megvásárlása előtt nőgyógyászati ultrahangos vizsgálat szükséges azért, hogy megbizonyosodhasson a páciens, a szervezete alkalmas a Rézgyöngy felhelyezésére. A válaszadók 73 százaléka ezzel tisztában volt. 


A Rézgyöngy hormonmentessége egyértelműen döntő fontosságúnak látszik a válaszadók között.


Meglepetés, hogy a rézgyöngyösök, vagy az eszköz felhelyezését tervezők több, mint 80 százaléka bevonta a döntésbe a partnerét is. Hurrá, mert a felelős szexuális élet két emberen múlik!

60 százalék az online rendelést részesítette előnyben. 


A Rézgyöny árát 74 százalék méltányosnak ítéli meg.


Legnagyobb örömünkre, a válaszadók 80 százaléka ajánlaná másoknak a Rézgyöngyöt! Köszönjük nektek!

Hagyj egy üzenetet!