Dr. Hajdinák Adrienn

Szülész-nőgyógyász szakorvos

Tanulmányaimat a Szegedi Orvostudományi Egyetemen végeztem, ahol már a korai években megfogalmazódott bennem, hogy szülész-nőgyógyász szeretnék lenni, támogatva ezzel a Nők, a Kismamák és a születendő Gyermekek egészségét.

Küldetésemnek tartom, hogy Ön is a lehető legmagasabb minőségű ellátásban részesülhessen, megfelelő és korszerű kezelést kaphasson, s végül bizalmas kapcsolatot kialakítva, elégedetten távozhasson.

Ebben a szakmában nőként, főleg a nőgyógyászat területén tudom, hogy Pácienseim bizonyos esetekben kellemetlenül érezhetik magukat. Emiatt fontosnak tartom az empatikus magatartást, amellyel célom többek között, hogy Pácienseim nyugodt környezetben és kellemes légkörben érezhessék magukat a kezelések során.

https://www.drhajdinaka.com/

Dr. Hajdinák Adrienn
 • Nyíri Emese
  Válasz

  Kedves Adrienn!
  Nyíri Emese, 25 éves (május 25-én :)) budapesti lány vagyok, s párommal mostanában spirál felhelyezésén gondolkodunk, szimpatikus volt az Ön oldala illetve maga az eszközről írt pozitív dolgok is, hogy mivel jobb ez, mint más cégeknél a spirálok. Szeretnék érdeklődni, hogy milyen feltételekkel s milyen árban lehet ezt mondjuk Önnél véghez vinni (nincs még gyerekem, terhességem, vetélésem s abortuszom sem volt). Köszönöm előre is válaszát.

  • Dr. Hajdinák Adrienn
   Válasz

   Kedves Emese!

   A spirál felhelyezéshez annak, aki még nem járt nálam, szoktam javasolni egy „első megjelenést”, ahol történik egy részletes kórelőzmény-felvétel, egy részletes hüvelyi ultrahang (amellyel többek között 3D-képpel megnézzük, hogy nincs-e méhfejlődési rendellenesség). Ezek alapján átbeszéljük, hogy mi lenne a legideálisabb fogamzásgátló módszer, és amennyiben a Rézgyöngy mellett döntünk, a felhelyezéshez vagy egy 1 éven belüli rákszűrés mellé egy friss hüvelykenetet veszünk az esetleges gyulladás kizárására, vagy ha régebbi a rákszűrés, akkor annak a levételével is kizárható a gyulladás.
   A felhelyezés a leletek birtokában menstruáció alatt javasolt.
   Az árak a honlapon elérhetőek.

   Üdvözlettel:
   Dr. Hajdinák Adrienn

 • Ruttkai Hanna
  Válasz

  Tisztelt Adrienn!
  Arról szeretnék érdeklődni, hogy a Rézgyöngy felhelyezésére 17 éves korban van-e lehetőség, illetve hogy milyen kihatással lenne a felhelyezés a fejlődésre.
  Mindkét szülő hozzájárulására szükség lenne ebben az esetben?
  Válaszát előre is köszönöm!

  • a Rézgyöngy csapata
   Válasz

   Kedves Hanna!

   Engedd meg, hogy a doktornő helyett most mi válaszoljunk neked, tekintettel a nyári szabadságolásokra.
   15 éves kortól már felhelyezhető a Rézgyöngy, de előtte alapos orvosi vizsgálat szükséges.
   Elég 1 szülő hozzájárulása, általában azé, aki elkíséri gyermekét a beavatkozásra.

   Üdvözlettel:
   a Rézgyöngy csapata

Hagyj egy üzenetet!