Tanulmányaimat a Szegedi Orvostudományi Egyetemen végeztem, ahol már a korai években megfogalmazódott bennem, hogy szülész-nőgyógyász szeretnék lenni, támogatva ezzel a Nők, a Kismamák és a születendő Gyermekek egészségét.

küldetésemnek tartom, hogy Ön is a lehető legmagasabb minőségű ellátásban részesülhessen, megfelelő és korszerű kezelést kaphasson, s végül bizalmas kapcsolatot kialakítva, elégedetten távozhasson.

Ebben a szakmában nőként, főleg a nőgyógyászat területén tudom, hogy Pácienseim bizonyos esetekben kellemetlenül érezhetik magukat. Emiatt fontosnak tartom az empatikus magatartást, amellyel célom többek között, hogy Pácienseim nyugodt környezetben és kellemes légkörben érezhessék magukat a kezelések során.

Dr. Hajdinák Adrienn

Dr. Hajdinák Adrienn

Szülész-nőgyógyász szakorvos

Az orvos elérhetőségei:

  • Nyíri Emese
    Válasz

    Kedves Adrienn!
    Nyíri Emese, 25 éves (május 25-én :)) budapesti lány vagyok, s párommal mostanában spirál felhelyezésén gondolkodunk, szimpatikus volt az Ön oldala illetve maga az eszközről írt pozitív dolgok is, hogy mivel jobb ez, mint más cégeknél a spirálok. Szeretnék érdeklődni, hogy milyen feltételekkel s milyen árban lehet ezt mondjuk Önnél véghez vinni (nincs még gyerekem, terhességem, vetélésem s abortuszom sem volt). Köszönöm előre is válaszát.

    • Dr. Hajdinák Adrienn
      Válasz

      Kedves Emese!

      A spirál felhelyezéshez annak, aki még nem járt nálam, szoktam javasolni egy „első megjelenést”, ahol történik egy részletes kórelőzmény-felvétel, egy részletes hüvelyi ultrahang (amellyel többek között 3D-képpel megnézzük, hogy nincs-e méhfejlődési rendellenesség). Ezek alapján átbeszéljük, hogy mi lenne a legideálisabb fogamzásgátló módszer, és amennyiben a Rézgyöngy mellett döntünk, a felhelyezéshez vagy egy 1 éven belüli rákszűrés mellé egy friss hüvelykenetet veszünk az esetleges gyulladás kizárására, vagy ha régebbi a rákszűrés, akkor annak a levételével is kizárható a gyulladás.
      A felhelyezés a leletek birtokában menstruáció alatt javasolt.
      Az árak a honlapon elérhetőek.

      Üdvözlettel:
      Dr. Hajdinák Adrienn

  • Ruttkai Hanna
    Válasz

    Tisztelt Adrienn!
    Arról szeretnék érdeklődni, hogy a Rézgyöngy felhelyezésére 17 éves korban van-e lehetőség, illetve hogy milyen kihatással lenne a felhelyezés a fejlődésre.
    Mindkét szülő hozzájárulására szükség lenne ebben az esetben?
    Válaszát előre is köszönöm!

    • a Rézgyöngy csapata
      Válasz

      Kedves Hanna!

      Engedd meg, hogy a doktornő helyett most mi válaszoljunk neked, tekintettel a nyári szabadságolásokra.
      15 éves kortól már felhelyezhető a Rézgyöngy, de előtte alapos orvosi vizsgálat szükséges.
      Elég 1 szülő hozzájárulása, általában azé, aki elkíséri gyermekét a beavatkozásra.

      Üdvözlettel:
      a Rézgyöngy csapata

  • Laura
    Válasz

    Kedves Adrienn! Azt szeretném megkérdezni, hogy rendszertelen menstruáció mellett is van -e lehetőség a rézgyöngy használatára. Legutóbb augusztusban jött meg, de nem vagyok terhes. Voltam ezzel orvosnál, és nincs semmi bajom, örököltem. Mivel a tablettát nem javasolja az orvosom részben -e miatt, szeretnék egy hormonmentes módszert – a rézgyöngyöt – kipróbálni.

    • Csilla Mészárosová
      Válasz

      Kedves Laura!

      A Rézgyöngy rendszertelen menstruáció mellett is használható, mivel hormonmentes fogamzásgátló, így nincs semmilyen hatással a menstruáció rendszerességére.

      Üdvözlettel:
      a Rézgyöngy csapata

Hagyj egy üzenetet!