Dr. Furka Ágnes

Van egy nőgyógyász. Nő. Olyan mint Te. Utál nőgyógyászhoz járni. Éves nyűg. Kötelező. Nemszeretem. Mégis. Törődik velem. Bizalmas. Intim. Meghallgat. Elmagyaráz. Nemfehérköpenyes. Jé nemisizgulokannyira. Ugye nemisolyanrosszez.

Dr. Furka Ágnes

Showing 6 comments
 • Weszely Zsófia
  Válasz

  Kedves Dr. Furka Ágnes!

  Szeretnék érdeklődni, hogy augusztus 18-ig van-e esetleg időpontja rézgyöngy felhelyezésére. Valamint megszeretném kérdezni hogy mennyibe kerül a művelet és kell-e bármit előzetesen más orvossal konzultáljak?

  Nagyon szépen köszönöm!

  Üdvözlettel:

  Weszely Zsófia

  • Sarolta Hamberger
   Válasz

   Kedves Zsófia!

   Kérjük, keresse fel Ágnest valamelyik elérhetőségén, mert nekünk nm áll módunkban továbbítani neki az üzenetet. A felhelyező nőgyógyászok listájában megtalálja a telefonszámát.

   Köszönjük.
   Üdv.:
   A Rézgyöngy csapata

 • Tupi Andrea
  Válasz

  Kedves Ágnes!
  Leiden heterozygota vagyok! Illetve 24 éves tehát gyermekem nem született. Az lenne a kérdésem hogy a felhelyezest ezek a tényezők befolyásolják? Ha nem szeretnék időpontot kérni. Köszönöm

  • VajdaM
   Válasz

   Kedves Andrea!

   Legyen kedves a doktornővel közvetlenül is felvenni a kapcsolatot.

   Köszönettel,

   A Rézgyöngy Csapata

 • Gulyas Judit
  Válasz

  Tisztelt Doktornő!
  Két hónapja helyeztek fel egy rézgyöngyöt és a kezdeti kis kellemetlenségen kívül egy probléma maradt csak, a partnerem bizonyos testhelyzetben szúró érzést tapasztal ami teljesen elrontja az együttlétet.
  MIvel azon gondolkodunk , hogy inkább akkor kivetetjük még azért szeretném megkérdezni, tapasztalt e már ilyet, illetve normális hogy ilyen fájdalmat okozzon az eszköz?
  Ugyanis el nem tudom képzelni , hogy ennyire kiálljon belőle valami ami ezt okozza.

  • VajdaM
   Válasz

   Kedves Judit!

   A leírásából úgy tűnik, hogy a problémát a jelzőszál vége okozhatja, amely együttlétkor szúrja, zavarja a partnerét. Azt javasoljuk, hogy vegye fel a doktornővel a kapcsolatot közvetlenül is, hiszen ezen a helyzeten csak ő fog tudni majd javítani a jelzőszál kurtításával akár. Bár könnyen előfordulhat, hogy a partnere valóban csak bizonyos helyzetekben érzi a szálat, így az érzés elkerülhetővé válhat.

   Üdvözlettel,

   A Rézgyöngy csapata

Hagyj egy üzenetet!

Dr. Fekete Adrienn - Rézgyöngy felhelyező orvos