Van egy nőgyógyász. Nő. Olyan mint Te. Utál nőgyógyászhoz járni. Éves nyűg. Kötelező. Nemszeretem. Mégis. Törődik velem. Bizalmas. Intim. Meghallgat. Elmagyaráz. Nemfehérköpenyes. Jé nemisizgulokannyira. Ugye nemisolyanrosszez.

Dr. Furka Ágnes

 • Weszely Zsófia
  Válasz

  Kedves Dr. Furka Ágnes!

  Szeretnék érdeklődni, hogy augusztus 18-ig van-e esetleg időpontja rézgyöngy felhelyezésére. Valamint megszeretném kérdezni hogy mennyibe kerül a művelet és kell-e bármit előzetesen más orvossal konzultáljak?

  Nagyon szépen köszönöm!

  Üdvözlettel:

  Weszely Zsófia

  • Sarolta Hamberger
   Válasz

   Kedves Zsófia!

   Kérjük, keresse fel Ágnest valamelyik elérhetőségén, mert nekünk nm áll módunkban továbbítani neki az üzenetet. A felhelyező nőgyógyászok listájában megtalálja a telefonszámát.

   Köszönjük.
   Üdv.:
   A Rézgyöngy csapata

 • Tupi Andrea
  Válasz

  Kedves Ágnes!
  Leiden heterozygota vagyok! Illetve 24 éves tehát gyermekem nem született. Az lenne a kérdésem hogy a felhelyezest ezek a tényezők befolyásolják? Ha nem szeretnék időpontot kérni. Köszönöm

  • A Rézgyöngy Csapata
   Válasz

   Kedves Andrea!

   Legyen kedves a doktornővel közvetlenül is felvenni a kapcsolatot.

   Köszönettel,

   A Rézgyöngy Csapata

 • Gulyas Judit
  Válasz

  Tisztelt Doktornő!
  Két hónapja helyeztek fel egy rézgyöngyöt és a kezdeti kis kellemetlenségen kívül egy probléma maradt csak, a partnerem bizonyos testhelyzetben szúró érzést tapasztal ami teljesen elrontja az együttlétet.
  MIvel azon gondolkodunk , hogy inkább akkor kivetetjük még azért szeretném megkérdezni, tapasztalt e már ilyet, illetve normális hogy ilyen fájdalmat okozzon az eszköz?
  Ugyanis el nem tudom képzelni , hogy ennyire kiálljon belőle valami ami ezt okozza.

  • A Rézgyöngy Csapata
   Válasz

   Kedves Judit!

   A leírásából úgy tűnik, hogy a problémát a jelzőszál vége okozhatja, amely együttlétkor szúrja, zavarja a partnerét. Azt javasoljuk, hogy vegye fel a doktornővel a kapcsolatot közvetlenül is, hiszen ezen a helyzeten csak ő fog tudni majd javítani a jelzőszál kurtításával akár. Bár könnyen előfordulhat, hogy a partnere valóban csak bizonyos helyzetekben érzi a szálat, így az érzés elkerülhetővé válhat.

   Üdvözlettel,

   A Rézgyöngy csapata

Hagyj egy üzenetet!