Segítő és barátságos hozzáállásommal igyekszem a hozzám fordulókat támogatni, a kezdeti bizonytalanságukon túllendülni. Tartva az ismeretlentől, hajlamosak vagyunk idegenkedni az új, korszerű megoldásoktól. Ha a szakmai felkészültség mellett a kedves, barátságos hozzáállás Önnek is számít, akkor várom a rendelésemen.

Dr. Fekete Adrienn

Dr. Fekete Adrienn

Nőgyógyász

Az orvos elérhetőségei:

Kommentek
  • Holló Katalin
    Válasz

    Tisztelt Doktornő!

    Érdekel az IUB TM rézgyöngyös fogamzásgátlás. 46 éves három természetese úton született kisgyermek (11,9,6 évesek) édesanyja vagyok. 15 éve nem szedek fogamzásgátló tablettát és csak óvszerrel, illetve megszakításos módszerrel védekeztem azóta.
    Az idei méhnyakrák szűrésem még nem történt meg, így gondolom a felhelyezés előtt azt is el kellene végezni.
    A fenti vizsgálatokhoz szeretnék időpontot kérni. Keddenként a Thököli úti rendelőben 16.30-17.00 között tudok részt venni vizsgálaton (sajnos a keddi napom nagyon be van táblázva mindig) Tudna-e Ön, 02.19 (kedd) 16.30 időpontban fogadni?
    Az utolsó menstruációm 2019.01.17-19 között volt. Általában 21-27 napra szokott megjönni a következő (ami most 02.07-02.13 között esedékes)
    Kérem tájékoztasson a felhelyezéshez szükséges vizsgálatokról és körülményekről, valamint anyagi vonzatáról.

    Megtisztelő válaszát megköszönve

    Üdvözlettel

    Holló Katalin 06 30 8664534

  • Lezsán Beáta
    Válasz

    Tisztelt Dr. Fekete Adrienn!
    A rézgyöngy fogamzásgátlóról szeretnék érdeklődni. Az lenne a kérdésem, hogy a spirálhoz hasonlóan ennél is erős menstruáció és alhasi görcsök fordulhatnak elő? Illetve ettöl is be tud gyulladni a méh?
    Előre köszönöm válaszát.
    Lezsán Beáta

Hagyj egy üzenetet!