Szeretnél kevesebbet költeni a fogamzásgátlásra? Használj Rézgyöngyöt!

A legmegfelelőbb fogamzásgátlási módszer kiválasztása egyáltalán nem egyszerű feladat. Számtalan tényezőt kell a választás során mérlegelni, és bizony az anyagiak is közrejátszanak. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy havonta mennyit költünk a szabad szexuális életre! Eláruljuk, hogy létezik olyan módszer, ami megbízható, hatékony, hosszútávú, hormonmentes és még az ár tekintetében is verhetetlen!

A jobb minőségű tabletta akár 3.000-6.000 Ft-ba, a megbízhatóbb óvszer használata pedig 4.000 Ft-ba is kerülhet havonta! Egy jó minőségű méhszájsapka akár 20.000 Ft-ot kóstál, de csak 1-2 évig használható, így hónapokra lebontva legjobb esetben is 850 Ft/hó környékén mozog az ára. Sorolhatnánk még a számtalan féle hagyományos eszközt és áraikat, lényeg, hogy bizony egyik sem túl olcsó fogamzásgátló módszer.

kényelmes olcsó fogamzásgátló

Itt egy, a többihez képest mondhatni olcsó fogamzásgátló, ami megbízható, hatékony, hormonmentes és hosszútávú!

Az 5 évig használható Rézgyöngy 35.560 Ft, így ha rövid kalkulációt végzünk, akkor csupán 590 Ft-ba kerül havonta! Viszont nem csak az ára miatt emelkedik ki a többi módszer közül, hanem hatékonyságát és egészségügyi kockázatát tekintve is! Igen – a kiváló minőség árban is verhetetlen!

Hagyj egy üzenetet!