1999-ben végeztem a Szegedi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Diplomám megszerzése után a gyulai Pándy Kálmán Megyei Kórház Szülészet-nőgyógyászati Osztályán kezdtem el dolgozni, majd 2005. októberétől a kistarcsai Flór Ferenc Megyei Kórházban folytattam a munkámat. 2006-ban szereztem szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból. 2008. decemberétől a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának külsős munkatársa vagyok. Magánorvosi tevékenységemet az Aromo Orvosi Rendelőben folytatom. Három gyermeket nevelek.

Érdeklődési köröm a nőgyógyászati endokrinológia (menstruációs ciklus zavarai, policisztás ovárium szindróma, meddőség, fogamzásgátlás, változókori tünetek), nőgyógyászati laparoszkópia, valamint az ultrahang diagnosztika.

Munkám során azt tapasztalom, hogy a betegek egy része bizonyos nőgyógyászati problémákat kevésbé szívesen oszt meg férfi orvosokkal. Ezért szükség van női nőgyógyászokra, akik megfelelő megértéssel tudnak közeledni ezen betegek felé is.

Dr. Cseh Erika

Dr. Cseh Erika

Nőgyógyász

Az orvos elérhetőségei:

 • Anita
  Válasz

  Udv! M Anita vagyok szeretném megkérdezni hogy a rendeles Pesten történik ? Rezgyongyot szeretnék felhejeztetni ehez vizsgálatok vagy bármi egyéb szükséges ? Elvégeztetni nem szült nő vagyok és a felhejezes mennyibe kerülne? Koszonom üdvözlettel Anita

  • Zsofia Litvan
   Válasz

   Kedves Anita! A Rézgyöngy fogamzásgátlót lényegében bármely szakorvos nőgyógyász fel tudja helyezni Önnek. A “Felhelyezést vállaló orvosok” fül alatt megtalálja azon orvosokat, akik már gyakorlottak ebben. Dr. Cseh Erika például a budapesti Aromo Orvosi Rendelőben dolgozik, így amennyiben hozzá szeretne menni, kérjük, hogy a felhelyeztetéssel kapcsolatos további információkról a rendelő telefonszámán érdeklődjön: +3670/77-55-664. További szép hétvégét! 🙂

Hagyj egy üzenetet!