1999-ben végeztem a Szegedi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Diplomám megszerzése után a gyulai Pándy Kálmán Megyei Kórház Szülészet-nőgyógyászati Osztályán kezdtem el dolgozni, majd 2005. októberétől a kistarcsai Flór Ferenc Megyei Kórházban folytattam a munkámat. 2006-ban szereztem szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból. 2008. decemberétől a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának külsős munkatársa vagyok. Magánorvosi tevékenységemet az Aromo Orvosi Rendelőben folytatom. Három gyermeket nevelek.

Érdeklődési köröm a nőgyógyászati endokrinológia (menstruációs ciklus zavarai, policisztás ovárium szindróma, meddőség, fogamzásgátlás, változókori tünetek), nőgyógyászati laparoszkópia, valamint az ultrahang diagnosztika.

Munkám során azt tapasztalom, hogy a betegek egy része bizonyos nőgyógyászati problémákat kevésbé szívesen oszt meg férfi orvosokkal. Ezért szükség van női nőgyógyászokra, akik megfelelő megértéssel tudnak közeledni ezen betegek felé is.

Dr. Cseh Erika

Dr. Cseh Erika

Nőgyógyász

Az orvos elérhetőségei:

Kommentek
 • Anita
  Válasz

  Udv! M Anita vagyok szeretném megkérdezni hogy a rendeles Pesten történik ? Rezgyongyot szeretnék felhejeztetni ehez vizsgálatok vagy bármi egyéb szükséges ? Elvégeztetni nem szült nő vagyok és a felhejezes mennyibe kerülne? Koszonom üdvözlettel Anita

  • Zsofia Litvan
   Válasz

   Kedves Anita! A Rézgyöngy fogamzásgátlót lényegében bármely szakorvos nőgyógyász fel tudja helyezni Önnek. A „Felhelyezést vállaló orvosok” fül alatt megtalálja azon orvosokat, akik már gyakorlottak ebben. Dr. Cseh Erika például a budapesti Aromo Orvosi Rendelőben dolgozik, így amennyiben hozzá szeretne menni, kérjük, hogy a felhelyeztetéssel kapcsolatos további információkról a rendelő telefonszámán érdeklődjön: +3670/77-55-664. További szép hétvégét! 🙂

 • Juhász Janka
  Válasz

  Kedves Erika! Az lenne a kérdésem, hogy Januárban leszek 17 éves. Lehetséges ennek a fogamzásgátlónak a használata? Mivel, trombózisra hajlamos vagyok így ez a lehetőség maradt. Esetleg tud ebben segíteni?

  • Csilla Mészárosová
   Válasz

   Kedves Janka!

   A Doktornővel az alábbi elérhetőségek egyikén tud kapcsolatba lépni.

   1138 Budapest, Meder u. 8/B, 4. em./2.
   +36 70 775 5664 | +36 70 907 5840
   http://www.aromo-marina.hu

   2120 Dunakeszi, Bagoly u 12.
   +36 70 907 5840
   http://www.aromo-dunakeszi.hu

   Üdvözlettel,
   a Rézgyöngy csapata

Hagyj egy üzenetet!