1999-ben végeztem a Szegedi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Diplomám megszerzése után a gyulai Pándy Kálmán Megyei Kórház Szülészet-nőgyógyászati Osztályán kezdtem el dolgozni, majd 2005. októberétől a kistarcsai Flór Ferenc Megyei Kórházbanfolytattam a munkámat. 2006-ban szereztem szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból. 2008. decemberétől a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának külsős munkatársa vagyok. Magánorvosi tevékenységemet az Aromo Orvosi Rendelőben folytatom. Három gyermeket nevelek.

Érdeklődési köröm a nőgyógyászati endokrinológia (menstruációs ciklus zavarai, policisztás ovárium szindróma, meddőség, fogamzásgátlás, változókori tünetek), nőgyógyászati laparoszkópia, valamint az ultrahang diagnosztika.

Munkám során azt tapasztalom, hogy a betegek egy része bizonyos nőgyógyászati problémákat kevésbé szívesen oszt meg férfi orvosokkal. Ezért szükség van női nőgyógyászokra, akik megfelelő megértéssel tudnak közeledni ezen betegek felé is.

 • Anita
  Válasz

  Udv! M Anita vagyok szeretném megkérdezni hogy a rendeles Pesten történik ? Rezgyongyot szeretnék felhejeztetni ehez vizsgálatok vagy bármi egyéb szükséges ? Elvégeztetni nem szült nő vagyok és a felhejezes mennyibe kerülne? Koszonom üdvözlettel Anita

  • Zsofia Litvan
   Válasz

   Kedves Anita! A Rézgyöngy fogamzásgátlót lényegében bármely szakorvos nőgyógyász fel tudja helyezni Önnek. A “Felhelyezést vállaló orvosok” fül alatt megtalálja azon orvosokat, akik már gyakorlottak ebben. Dr. Cseh Erika például a budapesti Aromo Orvosi Rendelőben dolgozik, így amennyiben hozzá szeretne menni, kérjük, hogy a felhelyeztetéssel kapcsolatos további információkról a rendelő telefonszámán érdeklődjön: +3670/77-55-664. További szép hétvégét! 🙂

Hagyj egy üzenetet!