Hogyan is történik a felhelyezés? [ANIMÁLT VIDEÓ]

IUD vagy IUB™?

A különböző méhen belüli eszközöknél, (Intrauterin device – IUD) különböző módon történhet a felhelyezés; különböző komplikációk adódhatnak a folyamat során. Felmerülhet perforáció vagy kilökődés, malpozíció vagy irritáció. Az alábbi videóban láthatjátok a hagyományos eszközök és a gyöngyspirál közötti különbséget.

Profi felhelyezés?

A méhed érdekében nagyon fontos, hogy a nőgyógyászod mestere legyen a felhelyezésnek, az orvosi hibák és nem várt bonyodalmak elkerülése végett. Nem mindegy, hogy a doki a tankönyvben találkozott az eszközökkel vagy egy erre specializálódott oktatás keretein belül sajátította el a legbiztonságosabb módszereket. Te is szívesebben kérnél egy tapasztalt, oktatott orvost, mint egy friss diplomás nőgyógyászt, nem igaz?

Nézd meg az oktatott nőgyógyász partnereinket!

Mi tudjuk, hogy mennyire fontos a szakszerű applikálás, éppen ezért az oldalunkon szereplő nőgyógyászok a legbiztonságosabb módszereket egy erre specializálódott oktatás keretein belül sajátítják el.

Nézzétek!

 

 

Nézd meg a felhelyezés helyes módszereiről való oktatáson részt vett nőgyógyászokat,

vagy olvass más cikkeket fogamzásgátlás témában.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess akcióinkról, új termékeinkről, híreinkről, érdekes cikkeinkről a fogamzásgátlás témakörében!

Hagyj egy üzenetet!

Kapcsolat

Kérdésed van? Írj nekünk!

0
A képen az IUB™ Rézgyöngy fogamzásgátló látható egy hölgy kezében. Fogamzásgátlás