IUB™ Rézgyöngy rendelési űrlap Patikák és gyógyszertárak részére

Amennyiben ez az első rendelése, kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi útmutatót:

  • A gyógyszertárak rendelési minimuma 5 db termék, azonban minden 5. termék után egyet ajándékba adunk. Ez azt jelenti, hogy lehetőség van 5+1, 10+2, 15+3 (és így tovább) termék rendelésére. A rendelések mellé pedig természetesen küldünk tájékoztató anyagokat is
  • A Rézgyöngyöt forgalmazó patikákat feltesszük a weboldalunkra is, ahol megadjuk az adott patika címét, webcímét, elérhetőségét és nyitvatartási idejét. Ezáltal a Rézgyöngy iránt érdeklődő vásárlók könnyedén megtalálhatják a lakóhelyükhöz közel levő üzletet.
  • További lehetőségeket is fel tudunk ajánlani partnereinknek, mellyel nagyobb elérést és forgalmat tudunk generálni az együttműködő gyógyszertáraknak. További részletekért érdeklődjön az alább található elérhetőségek egyikén
  • Az IUB™ Rézgyöngy szabadáras, így partnereink a gyógyszertárban a saját árstratégiájuk szerint árazhatják be az IUB™ Rézgyöngyöt.
  • Az IUB™ Rézgyöngy a hivatalos webshopban bruttó 35560,- Ft-ért vásárolható meg.
  • A megrendelt 5+1 IUB™ Rézgyöngy szállítási költsége 2000,- Ft. A megrendelést személyesen is át lehet venni irodánkban. Irodánk címe: 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. 2.emelet / 216. – Adexilis Hungary kft.

Egy 5+1 IUB™ Rézgyöngy megrendelése összesen: 177,800,- Ft.
Szállítási költséggel együtt összesen 179,800,- Ft.

info@adexilis.com

+36703657824

Rendelési űrlap

Tudomásul veszem, hogy a rendelésem leadása fizetési kötelezettséggel jár.

Kapcsolat

Kérdésed van? Írj nekünk!

0