Üdvözlöm,

Prof. Dr. Ács Nándor

a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és
Nőgyógyászati Klinika igazgatója vagyokA képen Doktor Ács Nándor, nőgyógyász látható

1992-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Sikeres pályázat útján ekkor kerültem az Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájára, ahol azóta is dolgozom, 2013. óta a Klinika igazgatójaként.

Szakképesítést szereztem szülészet-nőgyógyászatból, általános sebészetből és klinikai farmakológiából. Tudományos kutató munkám eredményeként előbb Ph.D. fokozatot, majd habilitációt szereztem. Szakmai pályafutásom elismeréseként a Köztársasági Elnök úrtól professzori kinevezést nyertem el.

Magyarország legnagyobb szülészet-nőgyógyászati intézményének munkatársaként, majd vezetőjeként az elmúlt 25 évben rendkívül széles tapasztalat megszerzésére  nyílt lehetőségem mind a várandósgondozás és szülészeti ellátás, mind a nőgyógyászati kórképek és műtétek területén. Számos tanulmányutat tettem a világ vezető egészségügyi intézményeibe, ahol az egyes betegségek világszínvonalú ellátását tanulhattam meg. Megszerzett szakmai tudásomat, és az elmúlt 25 év (talán szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy) kiemelkedő tapasztalatát tudom az általam gondozott várandósok, és kezelt betegek rendelkezésére bocsátani.

Alaptermészetemből adódóan mindig az újat keresem, így orvosként és klinika igazgatóként is folyamatosan igyekszem egy-egy kórkép tekintetében a lehető legkorszerűbb, leghatékonyabb, a legnagyobb biztonságot nyújtó ellátási lehetőségeket felkutatni, és Magyarországon is bevezetni. A szülészet-nőgyógyászati hivatás gyakorlása mind a mai napig rendkívüli örömet, és mindennapi kihívást biztosít számomra. E háttér birtokában, orvosi hitvallásomnak megfelelően folyamatosan arra törekszem, hogy betegeim számára a lehető legjobb körülmények között, a lehető legmagasabb színvonalú ellátást biztosítsam.