IUB™ Ballerine – Rézgyöngy Felhelyezési Oktató Videó

Kedves Látogatónk!

Ezt az oldalt elsősorban nőgyógyász szakemberek számára hoztuk létre, hogy egy oktató videóval bemutassuk az IUB™-Ballerine/ Rézgyöngy helyes felhelyezését, a felhelyezés utáni ellenőrzését és esetleges eltávolítását.

Célunk az alábbi videóval, hogy minden érdeklődő orvos számára szakszerű segítséget nyújtsunk. Azoknak, akik még nem helyeztek fel IUB™-Ballerine / Rézgyöngyöt és olyanoknak is, akik már túl vannak az első felhelyezéseiken, de még maradtak bennük kérdések. Amennyiben Ön kedves érdeklődő, olyan orvos, akinek még nincs tapasztalata Rézgyöngy felhelyezéssel kérjük nézze végig az alábbi pár perces oktató videót.

Amennyiben Ön egy érdeklődő vásárló, ám választott nőgyógyászának / felhelyező orvosának még nincs tapasztalata az eszközzel, kérjük mutassa meg neki az oktató videót, hívja fel rá figyelmét.

Az IUB™ Ballerine / Rézgyöngy felhelyezése majdnem megegyezik a korábbi generációs méhen belüli eszközökével. Az apróbb eltérések ismerete azonban elengedhetetlen, hogy a felhelyezés megfelelően történjen meg, és az eszköz kilökődésének esélye minimalizálódjon.

Az oktató videó az alábbi linkre kattintva elérhető a Vimeo.com videó-megosztó portálon is: https://vimeo.com/393404937

IUB™ Ballerine – Rézgyöngyöt ide kattintva vásárolhatja meg!