A beküldött cikkeket közzététel előtt elbíráljuk, azokon módosításokat végezhetünk. A beküldött cikkeknek a női olvasóinkhoz kell szólnia, számukra érdekesnek kell lennie.

Iránymutatás gyanánt az alábbi témákban várunk cikkeket:

  • fogamzásgátlás
  • fogamzságtálással, intim higiénával kapcsolatos feltörekvő közszereplők

Ezektől eltérő cikkeket is elbírálunk és akár közzé is teszünk.

A beküldött cikkeknek a magyar nyelvtan szabályainak meg kell felelniük. Elgépeléseket, elírásokat nem tartalmazhatnak. Kérjük, ügyelj a helyesírásra.

A cikk beküldéssel kapcsolatban érdeklődni az info@adexilis.com email címen lehet.

Töltsd ki az alábbi mezőket cikked beküldéséhez. Kérjük pontos és valóságos adatokat adj meg.

Politikai, vallási nézeteket, faji hovatartozással kapcsolatban állást foglaló cikkeket figyelmeztetés nélkül, azonnal töröljük rendszerünkből.
A beküldött cikkekre vonatkozó, szerzői jogokból adódó jogi következmények minden esetben a beküldőt terhelik.


Kijelentem, hogy fent megadott adataim megfelelnek a valóságnak.

Kijelentem, hogy az általam beküldött cikket én írtam, és azt szerzői jog nem védi. Az általam beküldött cikket máshol még nem publikáltam.

Elfogadom, hogy az általam beküldött cikket - a www.rezgyongy.hu blog menüpontja alatt való publikálás előtt - az Adexilis Hungary kft. csapata módosíthatja.

Elfogadom, hogy az általam beküldött cikket - a www.rezgyongy.hu blog menüpontja alatt való publikálás előtt - az Adexilis Hungary kft. csapata módosíthatja.

Elfogadom, hogy a weboldal tárolja és kezelje a megadott adataimat a beküldött cikkem közzététele érdekében és az azzal kapcsolatos kommunikáció létrehozásában.